Морська піхота набирає в свої ряди буковинців

Морська піхота! По воді і по суші пройде.
Морська піхота!  Не відступить ніколи й ніде!

Українська  морська піхота була створена ще у 1918 році указом гетьмана Павла Скоропадського. Тоді було вирішено створити три полки морської піхоти, які мали дислокуватись в Одесі, Миколаєві та Херсоні.

Сучасна морська піхота є універсальним родом військ, який може діяти на воді, суші, у повітрі (як самостійно, так і у взаємодії з іншими підрозділами). Теперішні морські піхотинці є гідними продовжувачами ратного спадку славетних воїнів минулого, довівши це власною мужністю й героїзмом у боях із агресором на сході України.

Сьогодні Україні дуже потрібні сильні серцем – люди воїни, люди перемоги!!

Усіх, хто хоче приєднатися до цієї звитяжної професії, Чернівецький обласний військовий комісаріат запрошує вступити в ряди бригади морської  піхоти ,  яка буде сформована в Україні до кінця жовтня поточного року.

Новостворена бригада розташована в  с. Дачне,  Біляївського району приблизно в 30 кілометрах від Одеси. Спеціально для морських піхотинців в Дачному створюється військове містечко сучасного зразка – з гуртожитками поліпшеного типу для військовослужбовців-контрактників, гуртожитком для офіцерського складу, спортивно-оздоровчим комплексом, медичною частиною.

На військову службу за контрактом приймають громадян, віком від 18 до 50 років, які мають відповідну фізичну підготовку та пройшли професійно-психологічний відбір і відповідають визначеним вимогам. Відбір проводиться на солдатські, сержантські та офіцерські  посади. Про це інформує Чернівецький обласний військовий комісаріат.

Держава  гарантує:

  • гідне та своєчасне грошове забезпечення;
  • можливість кар’єрного росту;
  • можливість отримати житла;
  • соціальний та правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей.

МОРСЬКА ПІХОТА ВІРНІ ЗАВЖДИ!

Більше інформації ви можете дізнатись у Чернівецькому обласному  військовому комісаріаті за адресою: м. Чернівці, вул. Кобилянської 32, або у районному (міському) військовому комісаріаті за місцем перебування на військовому обліку.

peredplata