На Буковині триває набір на службу в 14 ОМБ імені князя Романа Великого

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ НАБІР НА ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ ЗА КОНТРАКТОМ 

В 14 ОКРЕМУ МЕХАНІЗОВАНУ БРИГАДУ ІМЕНІ КНЯЗЯ РОМАНА ВЕЛИКОГО!

 Загартована в боях, потужна та славна військова частина пропонує буковницям посади рядового, сержантського та офіцерського складу, як бойові, так і не бойові. Є чимало привабливих  пропозицій для громадян, які не проходили військової служби, зокрема, із фахом медиків, водіїв, механіків тощо. Із дотриманням всіх вимог, пов’язаних із карантином, комісаріати проводять відбір кандидатів та запрошують на військову службу чоловіків та жінок віком від 18 до 57 років. За швидкий термін, до трьох місяців, є змога здобути фах та приступити до почесної справи.

Військовослужбовці та їх родини користуються низкою пільг та отримують додаткові виплати з урахуванням сімейних обставин та участі в бойових діях. При укладанні контракту виплачується грошова допомога від 16800 до 21000 грн., щорічні виплати на оздоровлення в розмірі місячного забезпечення. Про це повідомляє пресслужба Чернівецького ОВК.

        За рахунок держави для військовослужбовців передбачене речове та продовольче забезпечення, медичні послуги, санітарно-курортне лікування. Проживання в гуртожитках також є безкоштовним, за бажанням є змога орендувати житло, отримуючи за це грошову компенсацію.

         Під час служби гарантовано збереження посади на попередньому місці роботи та середньомісячного заробітку.

         Грошове забезпечення солдата складає близько 11000 грн. Розмір виплат залежить від вислуги, звання та займаної посади. Так, командир роти отримує в середньому від 15000 грн. в пункті постійної дислокації, від 21000 грн. на другій лінії та від 32000 грн. на першій лінії в районі ООС.

          Звертайтесь щоб дізнатись про пропозиції саме для вас до місцевих комісаріатів.  Телефонуйте: 0509480349, (0372) 52 43 49.

 

 

 

peredplata