ЯК УКЛАСТИ КОНТРАКТ ІЗ ЗБРОЙНИМИ СИЛАМИ

Підписати контракт із Збройними Силами та стати професійним вояком досить легко, майже так само, як і влаштуватись на будь яку іншу роботу. Якщо рішення вдягти військову форму прийнято – до мети лишається всього кілька кроків, а саме:

  • Потрібно звернутись до військового комісаріату щоб визначитись із майбутньою спеціальністю та військовою частиною. А також дізнатись про умови служби від представників цієї частини.
  • Подати до комісаріату пакет документів, пройти професійно-психологічний відбірта медичне обстеження.
  • Пройти кількамісячну підготовку в військовому навчальному центрі, після чого приступити до служби в частині.

   Сьогодні буковинців запрошують на службу гірсько-штурмові підрозділи, які розташовані в нашій області, Івано-Франківщині таЗакарпатті. Чоловікам та жінкам віком від 18 до 50 років пропонуються посади екіпажів бойових машин, водіїв, санінструкторів тощо. Фінансове забезпечення гірських штурмовиків на 23% вище ніж в інших частинах. Як приклад, навідник отримує від 13000 грн. в розташуванні частини, та 20000 грн. і 30000 грн. на другій і першій лініях в районі ООС.

Контрактники забезпечуються речовим майном, харчуванням, безкоштовним медичним обслуговуванням, в тому числі пільговим курортно-санаторним оздоровленням.

Більше інформації щодо служби за контрактом можна отримати за телефонами:  0509480349,  (0372) 524349.

 

 

 

 

peredplata