ОПЗЖ ініціює імпічмент Зеленському через санкції проти каналів соратника кума Путіна.

У фракції “Опозиційна платформа – За життя” заявили, що ініціюють процедуру імпічменту президента Володимира Зеленського.

Про це на засіданні Верховної Ради заявив співголова депутатської фракції “ОПЗЖ” Вадим Рабінович, пише УНІАН.

“Ми ініціюємо процедуру імпічмента президента Зеленського, що познущався з виборців і з країни. Сьогодні вночі (а чорти завжди діють вночі) вперше за всю історію існування незалежної України було здійснено закриття трьох каналів”, “, – заявив Рабінович.

За словами Рабіновича, влада “дала команду вбивати незалежних журналістів”, для цього утворили “спеціальну групу так званих патріотів”.

Співголова фракції “ОПЗЖ” повідомив, що найближчим часом політсила проведе “надзвичайний з’їзд, який визначить наші подальші кроки”.

На завершення виступу Рабінович заспівав: “Вставай, страна огромная”.

Під час виступу Рабіновича поряд з ним стояв народний депутат України Віктор Медведчук та ряд інших депутатів з фракції “ОПЗЖ”.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО, яким запроваджуються санкції щодо нардепа від “Опозиційної платформи – За життя” Тараса Козака, а також 8 юридичних компаній, яким належать телеканали 112, ZIK та NewsOne. В Офісі президента вважають, що ці телеканали використовуються як інструменти російської пропаганди в Україні.

peredplata