В ШАСІ ЛІТАКА, ЯКИЙ ВИЛЕТІВ З КАБУЛА, ВИЯВИЛИ РЕШТКИ ЛЮДИНИ.

 
Про це повідомляє Фокус з посиланням на Politico.

За неперевіреними даними, чоловік прив’язав себе мотузками до шасі та загинув незабаром після того, як літак злетів у повітря.

Швидше за все, так само він сподівався втекти від бойовиків радикальної організації «Талібан», які захопили владу в Афганістані.

Видання RT опублікувало знімок, імовірно зроблений з ілюмінатора літака під час польоту, на якому можна побачити людські ноги за бортом авіалайнера.

Офіцер Армії оборони Ізраїлю, військовий аналітик Ігаль Левін опублікував у своєму Telegram-каналі відео події.

 

На кадрах тіло людини з величезною швидкістю і силою б’є об корпус транспортного літака, який злетів і набрав швидкість.

Нагадаємо, після того, як таліби заявили про встановлення контролю над усією територією Афганістану, захопили президентський палац, а обраний президент втік за кордон, доступ до аеропорту, розташованого за п’ять кілометрів від центру столиці, став можливим лише через контрольно-пропускні пункти талібів.

Відомо, що в неділю в бік аеропорту відкрили вогонь, внаслідок чого пасажири змушені були ховатися у сховищах. ЗМІ показали, як люди падають з переповнених літаків.

15 серпня американський військовий вантажний літак евакуював з афганської столиці 640 місцевих жителів. Люди самовільно піднялися на борт, але висаджувати їх не стали.

Зауважимо, що ситуація в Афганістані погіршилася після того, як США стали виводити свої війська, які повинні залишити країну до 11 вересня цього року.

peredplata