Буковинців запрошують долучатись до бригади тероборони Чернівецької області

ДОЛУЧАЙСЯ ДО БРИГАДИ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 В час посилення воєнної загрози є змога долучитись до захисту рідного краю та водночас бути поряд з родиною. Зробити це можна долучившись до територіальної оборони, зокрема, ставши військовослужбовцем місцевого підрозділу.

Бригада територіальної оборони Чернівецької області на разі продовжує доукомплектування особовим складом. Таким чином, буковинці мають нагоду проходити службу за місцем проживання, забезпечуючи захист своєї домівки.

До підрозділів ТрО на посади різних спеціальностей запрошуються особи рядового, сержантського та офіцерського складу. Пріоритет надається військовозобов’язаним, які брали участь в бойових діях АТО/ООС.

Нагадуємо, на підрозділитериторіальної оборони покладеніважливізавдання, як то охорона та оборона важливихоб’єктів і комунікацій, забезпечення умов для функціонуванняорганівмісцевоївлади, боротьба з незаконнимизбройнимиформуваннями та підтримання режиму воєнного стану.

Порядізперевагою проходження служби в своємурегіоні, передбачене стабільне грошове забезпечення, в середньому від 11 000 грн. для рядового складу, 13 000 грн. для сержантського та від 14 000 грн. для офіцерського. До того ж, будь-який громадянин, який підписує контракт під час особливого періоду, матиме збереженузарплатню за основним місцем роботи, або пенсію, якщо він пенсіонер.

Крім того, військовослужбовцям тероборони, надається безоплатна кваліфікована лікарська у військово-медичних закладах та пільгове санаторно-курортне лікування.

Контракт можнаукласти на 3 роки особам рядового та сержантського складу та на 5 роківдля офіцерів. Максимальний вік кандидатів на службу становить 57 та 55 років відповідно.

Щоб підписати контракт на проходження військової служби в підрозділі тероборони, охочі мають звернутися до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання, надати відповідні документи та пройти медкомісію.

Служба в підрозділахтероборони – цегідна, важлива справа, стабільнепрацевлаштування та розвитоквійськовоїкар’єри.

Також до територіальної оборони долучаютьсясотнігромадян, якіукладають контракт в резерві, при цьому не полишаючи основного місцяроботи.

Телефонуйте, абидізнатисьбільшеінформації: 0372525561, 0955895300.

 

ПресслужбаЧернівецького ОТЦК та СП

 

peredplata