ЗАХІД РОЗЧАРОВАНИЙ ЗЕЛЕНСЬКИМ.

Журнал «The Economist» видав розгромну статтю про президента Зеленського. Дослівно: “Багато західних дипломатів висловлюють розчарування Зеленським, якого вони бачать недосвідченим та тонкошкірим. Вони відзначають, що він вимагає термінових поставок озброєння із Заходу, водночас насміхаючись над перспективою повномасштабної війни, для якої знадобиться ця зброя”.
Зеленському, без перебільшення, пригадали все. І розкол між Зеленським і Держдепом США в оцінках російської загрози. І те що найбільшу загрозу для себе Зеленський бачить не зовні, а у середині країни, прямо натакаючи на суди по Петру Порошенко і виклики на допити Кіри Рудик.
«The Economist» відверто заявив, що якщо попри бравурні заяви Зеленського російський наступ відбудеться, Зеленському це коштуватиме довіри суспільства. Проствше кажучи, це буде його остаточна політична смерть.
Що особливо мусить збісити ОПУ і позитивну ЗЕботву, це те що впливовий діловий журнал не залишивши камені на камені від Зеленського, з повагою процитував Петра Порошенка. “Його (Путіна) рішення щодо війни залежить від сили України, її національної єдності та солідарності із Заходом. Він піде так далеко, як йому дозволять. Мій меседж: не вірьте Путіну і не бійтеся його. Сила та рішучість – це єдина мова, яка працює” – сказав п’ятий президент. Цілком слушно.
Дуже приємно що оцінки впливовиж західних ЗМІ щодо Зеленського збіглися з оцінками які ми давали ще під час президентських виборів. Але кортить нагадати, такий от ЗЕ – результат роботи в т ч західних кіл. Бо це вони надавали кошти грантовим бандам, які замість працювати з давно набридлими українськими патерналізмом і інфантилізмом, боролися обирали з Порошенком, його командою і його реформами. В результаті маємо шоумена у владі, який гарно вміє тільки руйнувати і красти.
Але переконаний, те що гантові політактивісти помітно притихли зараз, серед іншого тсало результатом того, що Захід дуже гарно вибудовує причинно наслідкові зв’язки і аналізує ситуацію в Україні. Він здогадується хто саме спотворив їм оцінки ситуації у попередні роки.
Тож висновки Захід робить не тільки по Зеленському.
 
 
 
 

peredplata