Росія продовжує перекидати техніку до кордонів з Україною.

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Росія продовжує перекидати техніку до кордонів з Україною – Conflict Intelligence Team:
Нещодавно ми спостерігали стягування техніки “Росгвардії”. В основному, це колишні внутрішні війська МВС. Вони виконують поліцейську чи партизанську роль. Тобто фактично під час наступу їх можуть використовувати як контроль за шляхами постачання чи контроль за окупованими містами, проти боротьби з партизанами тощо.
Також бачимо перекидання техніки зі Смоленської області в Брянську. Населені пункти, куди цю техніку звозять, розташовані в десятках кілометрів від кордону Чернігівської області. Це та техніка, яка ще у квітні минулого року приїхала з Сибіру, зараз вона опинилася у Брянській області.
Також ми спостерігаємо перекидання елементів 6-ї загальновійськової армії з районів Санкт-Петербургу і 2-ї загальновійськової армії, яка в основному перебуває на кордоні з Казахстаном.
Перекидають і комплекси “Бук” на додаток того, що вже є. У Брянську область привезли комплекси “Іскандер”, які приїхали із Сибіру на додаток тим, які зараз стоять у Білорусі, та тим, які постійно базуються навколо України.
Крім того, ми бачимо що перекидається не тільки техніка, а також особовий склад до тієї техніки, яка перебувала без особового складу.

peredplata