Росія напала на Україну. Що впершу чергу владі потрібно зробити на Буковині

Росія напала на Україну
 
“ЧАС” вимагає негайно розірвати дипломатичні стосунки з Росією і відкликати з Москви повіреного у справах України та весь дипломатичний корпус держави.
 
На територіях Луганської, Донецької областей ввести військовий стан і діяти там в умовах війни. Також увести військовий стан в областях котрі межують з Росією, Білоруссю, Придністров’ям та Кримом. Це Харківська, Чернігівська, Сумська, Рівненська, Волинська, Дніпропетровська, Запорізька, Херсонська, Миколаївська та Одеська область.
 
У Чернівецькій області негайно закрити всі відділення Сбербанку та Альфа-банку, які працюють на Росію.
 
Мені дуже дивно бачити, що відділення Сбербанку Росії, що знаходиться на вулиці Головній під вікнами мера Чернівців Клічука. Тримати під своїми вікнами ворожу  фінансову структуру в умовах війни прирівнюється до зради України.
 
Поліції та СБУ треба встановити контрольні пости на стратегічних об’єктах області. Це на Новодністровській ГАЕС, на обл- та всіх райенерго.
 
Ми знаємо, що саме обленерго сьогодні є у власності агресивного українофоба депутата російської держдуми Бабакова.
 
Також увести пости на всіх підприємствах облгазу, які відносяться до ще одного олігарха не дружнього з Україною Фірташа. 
 
Заборонити діяльність ворожих Україні партії. Це партії регіонів, комуністичної, ОПЖЗ і партії Шарія. Виявляти і знешкоджувати всіх агентів Росії та їхніх адептів на нашій території. А те що вони тут є в мене сумніву нема.
 
Попередити всіх російських попів в РПЦ про відповідальність за антиукраїнську діяльність.
 
Зупинити будь-які автобусні рейси до Росії і попередити керівників автобусних підприємств про відповідальність в умовах військового стану.
 
Офіційно попередити керівників організації фірм та господарств, які мають чи намагаються отримати будь-які стосунки з Росією про відповідальність за законами військового часу.
Чернівці вул.Головна, 63
 

peredplata