Знання дають спокій та силу: Projector відкрили доступ до 12 відеокурсів

Уперше Projector Institute відкриває безкоштовний доступ до 12 відеокурсів факультету Humanitarium. До 17 березня будь-хто може переглянути один, два чи всі відеокурси, скориставшись промокодом.

Зараз в Україні всі шукають власний спосіб відчути твердий ґрунт під ногами. Допомогти у його пошуках можуть нові знання, які відкривають світ, підтримують критичне мислення та допомагають рефлексувати.

Команда creative & tech інституту Projector вирішила підтримати українців та запропонувати їм знайти спокій та силу в знаннях. Уперше за весь час діяльності Projector відкрив безкоштовний доступ до 12 відеокурсів свого факультету Humanitarium на цілий місяць.

Humanitarium — це соціогуманітарний факультет інституту, в якому створюють семінарські та відеокурси про філософію, соціологію, мистецтвознавство, дизайн, літературу, рекламу etc.

Фізичний сертифікат Projector.Humanitarium

«Нам всім зараз не просто. Переживання забирають енергію, відволікають від важливого. Хочеться допомогти всім відірватись від новинної стрічки, та вкласти цей час в себе», — зазначив на своїй сторінці у Facebook Олександр Трегуб, CEO інституту Projector.

Як отримати доступ до 12 курсів?

1. Заходьте в телеграм-канал https://t.me/humanitarium_prjctr. У ньому ви знайдете промокод на безкоштовний доступ до відеокурсів та інструкцію з використання.

2. Оберіть один, два чи всі відеокурси від факультету Projector.Humanitarium.

3. Скористайтеся промокодом та розширюйте ваші погляди.

Фізичний сертифікат Projector.Humanitarium

Доступ до відеокурсів діє один місяць — до 17 березня 2022.

У ці непрості часи найцінніше, що може зробити кожен із нас, — лупати свою скелю й не зраджувати свою мрію.

peredplata