На Буковині оперативна ситуація залишається стабільною та контрольованою

Загалом, від початку російського вторгнення працівники поліції Чернівецької області забезпечили реагування на понад 46 тисяч звернень та повідомлень громадян. Поліція Чернівецької області спільно з іншими правоохоронними органами краю продовжують посилено забезпечувати правовий режим воєнного стану та вживати заходи щодо попередження вчинення протиправних дій. 
За минулу добу співробітники поліції відреагували та перевірили 580 звернень громадян. Повідомлення, які надходять на спецлінії поліції, здебільшого інформаційного характеру. Також громадяни повідомляють про осіб і транспортні засоби, які викликають підозру та можливе вчинення правопорушень. 
Нагадуємо, що в поліції Чернівецької області, крім спецліній «102», працює додаткова «гаряча» лінія (067) 312-85-24. За цим номером ви можете повідомити про правопорушення, а також надати інформацію, яка допоможе в боротьбі зі збройною агресією російської федерації проти України. Сюди ж через месенджер Telegram можна надсилати фото- і відеофіксацію порушень, підозрілих осіб і вибухонебезпечних предметів.
Також, в ГУНП в Чернівецькій області продовжує працювати цілодобово телефон чергової частини – (0372) 55-26-02.
Поліцейські, ветерани та пенсіонери МВС, представники тероборони, нацгвардійці та добровольці цілодобово стежать за правопорядком у всіх населених пунктах області. Безпекова ситуація на території області залишається спокійною та повністю контрольованою.
 
Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata