Волевиявлення

Я, Віктор – мужчина, народжений від батька Іллі з роду Кривцових і від матері Марії є представником українського народу. Свідомо виявляю свою волю та доводжу до відома щодо моєї приналежності до українського Народу, – первинного власника власності на землю, без її набуття у власність по праву спадку на неї.

Мені, представнику українського народу земля належить по праву народження на ній, на цій території республіки Україна, Української Радянської Соціалістичної Республіки в складі Союзу РСР, де народжений згідно свідоцтва про народження ЯЕ № 195826 від 5.05. 1954 р. у відповідність до якого зроблено запис за номером №831, що засвідчує моє народження як людини і громадянина українського народу.

На то воля моя Віктора, сила Творця Всесвіту, власника всього видимого і невидимого! І це також його воля, воля того, хто мені надав можливість в ній народитись, стати представником українського народу.

Власним волевиявленням вимагаю:

  1. Визнання мого волевиявлення державними посадовими відповідальними особами законодавчої, виконавчої та судової гілок влади, котрі перебувають в цих державних структурах на виконанні міжнародних зобов’язань, на дотримання норм права людини і громадянина у відповідність до основного закону України.
  2. Провести реєстрацію та зареєструвати мене, Віктора – живого мужчину в реєстрі українського народу.

Віктор Ілліч Кривцов

Від редакції: ми не знаємо до кого саме з чиновників та до яких органів влади звертається чоловік, але просимо задовільнити його прохання та надати йому землю.

peredplata