У топ-посадовців Чернівецької ОВА, міської ради зарплата під час війни виросла, а у функціонерів облради зменшилася, однак менше тисячі доларів на місяць отримує тільки Павлюк

Голова Чернівецької ОВА Сергій Осачук за п’ять місяців нинішнього року отримав заробітної плати майже 305 тисяч гривень.

Про це йдеться у відповіді Чернівецької обласної військової адміністрації на запит molbuk.ua.

Зокрема зазначається, що у довоєнні місяці – у січні, лютому – Сергій Осачук отримував заробітної плати по 59 130 гривень. За цей період надбавку за вислугу років та премії не нараховувалися.

У березні фактично отримана заробітна плата Сергія Осачука складала 59 130 тисяч гривень.

А ось у квітні та травні Сергій Дмитровчи отримав більше грошей – по 63 546 гривень.

Зазначається, що за цей період надбавку за вислугу років та премії не нараховувалися.

Посадовці Чернівецької міської ради отримують зарплату із надбавками за високі досягнення, преміями і доплатами.

Про це йдеться у відповіді Чернівецької міської ради на запит molbuk.ua.

Посадовцям нараховують заробітну плату у тому числі оклад, доплату за ранг, за роботу з таємними документами, за вислугу років, надбавку за високі досягнення у праці, премію, індексацію.

Міський голова Роман Клічук за п’ять місяців нинішнього року заробив понад 255 тисяч гривень.

Його зарплата у довоєнні місяці – січень, лютий – становила приблизно 51 500 гривень. З початку війни зарплата не змінилася і так само складає орієнтовно 51 500 гривень.

Заступник міського голови Юрій Лесюк у січні, лютому отримав майже по 49 тисяч гривень. У березні, квітні, травні– по 50 тисяч гривень.

Заступнику міського голови Ігорю Крохмалю у довоєнні місяці нарахували по 49 тисяч гривень. З березня його зарплата зросла до 50 тисяч гривень. Таку саму суму отримував у квітні та травні.

Заступник міського голови Євген Маховіков впродовж усіх п’яти місяців отримував понад 50 тисяч гривень зарплати.

Найнижча заробітна плата у заступника міського голови Василя Зазуляка. У січні-лютому вона складала 36 тисяч гривень. У березні нарахували 40 тисяч гривень, у квітні – понад 37 тисяч гривень, у травні – понад 40 тисяч гривень.

Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко та його два заступники відмовилися від премій за власним бажанням з початку війни.

Про це йдеться у відповіді Чернівецької обласної ради на запит molbuk.ua.

Зарплата, яку нараховують посадовцям Чернівецької обласної ради складається з окладу, надбавки за ранг, надбавки за вислугу років та премії, яка визначена рішенням сесії облради.

У січні голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко отримав зарплати 51,5 тисячі гривень, з них понад 9 тисяч гривень – це премія, 6 тисяч гривень – надбавки за ранг та вислугу років.

У лютому зарплата посадовця складала 56 тисяч гривень, з них майже 22 тисячі гривень – премія.

У березні, квітні, травні Олексієві Бойкові нараховують зарплати майже 38 тисяч гривень. Впродовж цих місяців він не отримував премії. Премія не нараховувалася за власною заявою.

Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор у січні отримав 49 тисяч гривень, з них майже 4 тисячі гривень – надбавки за ранг та вислугу років та 18 тисяч гривень – премія.

У лютому Миколі Гуйтору нарахували 43 тисяч гривень зарплати, з них 11 тисяч гривень – премія.

У березні, квітні, травні зарплата Миколи Гуйтора зменшилася через відмову від премії. Ці місяці він отримував майже по 32 тисячі гривень.

Найнижча зарплата серед посадовців Чернівецької обласної ради у заступника голови Михайла Павлюка.

У січні вона складала 39,5 тисячі гривень, з них майже 4 тисячі гривень – нарахування за ранг та вислугу років, 12 тисяч гривень – премія.

У лютому Михайлові Павлюку було нараховано 43 тисячі гривень, з них 15 тисяч гривень – премія.

У березні, квітні, травні Михайло Павлюк також відмовився від премії. Ці три місяці він отримував по 27 тисяч гривень.

 

За матеріалами molbuk.ua

peredplata