«Вибачте мене, захисники»: буковинець, який заперечив, що війну розв’язав Путін, розкаявся – відео

Буковинець, який нещодавно у своєму відео висловив підтримку Путіну і агресивно заперечував, що саме кремлівський диктатор розв’язав війну в Україні, записав чергове відео – тепер уже з вибаченнями.

Запис опублікував на своїй фб-сторінці чернівчанин Jurgen Medvedinskiy

“Парааааам. Доба”, – написав Jurgen Medvedinskiy. Саме стільки знадобилося обуреним буковинцям на те, щоби знайти свого горе-земляка, з яким уже обіцяли поквитатися чимало людей за сказані слова на підтримку Путіна.

На цьому відео, записаному на фоні ікони, “путініст” вибачається і дякує захисникам. Кілька разів шморгає носом, демонструючи схвильованість та каяття.

“Я, Піцул Денис Миколайович, хочу розкаятися у своїх словах – у тих словах, в яких я висловив ніби підтримку агресора. Проте я та моя сім’я ніколи не підтримувала Росію та агресію проти України. Я прошу вибачення у всіх українців, а особливо – у наших захисників, які захищають зараз усіх нас, у тому числі і мене. Вибачте мене, будь ласка, захисники, будь ласка, пробачте мене, та люди, яких я зачепив за живе,” – сказав він.

Раніше повідомлялося, що соцмережі збурило відео, на якому буковинець агресивно заперечує, що війну в Україні почав Путін, а винні росіяни. На відео він поводить себе неадекватно. Відомо, що він родом із села Кам’янка неподалік Чернівців.

peredplata