Дорожні знаки на Руській у Чернівцях розміщені так, що їх не видно: кому вигідно щоб водії порушували

На вулиці Руській в Чернівцях від Української до Петровича заборонені в’їзди, але знаки поставлення так, що люди майже не бачить їх. І, тому тут багато порушень.

Я думаю, що ці знаки зумисне так поставлені, щоб водії порушували.

Кожного дня з 9 години до 18 години тут стоять наряди поліції і військові з автоматами. Вони зупиняють автомобілі, штрафують водіїв. Ніби якісь державні заробітчани. Щодня 10-12 військових з автоматами, могутніх хлопців і дівчат займаються державними поборами. Чомусь стало вигідно або водії порушували.

Якщо не можуть оштрафувати за знак, знаходять інші причини.

Я мав можливість бачити, як поліцейська Ковальчук Настя не змогла оштрафувати мене за порушення правил проїзду знайшла іншу причину: непристебнутий ремінь безпеки. Так, це порушення. Але вона зупиняла авто не через ремінь. Все сталося так, як у кращих часах мусорського ДАІ.

Знаки на вулиці Руській підвішені на рівні другого поверху старих австрійських будинків. Тобто не менше п’яти метрів над дорогою. То ж не кожен водій може бачити цей знак, тим паче ті, хто перший раз у місті або перший раз їздять по всіх вулицях. Цим користується поки що поліція і військові.

Але Володар Часу дізнавшись про те що йому штраф в сумі 510 грн за непристебнутий ремінь, а не за порушення знаку із задоволенням заплатив, бо ці гроші підуть на Збройні Сили України.

Слава Збройним Силам України!

А чернівецьким поліцейським порада: окрім поліцейськими ще й будьте людьми!

Володар Часу звертається до начальника поліції області: поставте знаки так аби їх бачили водії.

Не наслідуйте найгірші традиції мусорів-хабарників.

Чи дослухаються до наших порад поліцейські Час покаже.

А Володар Часу” щодня буде вести репортажі з ділянки, де поліцейські та військові штрафують водіїв.

 

peredplata