Побори на Руській у Чернівцях тривають: чому поліція не бачить порушень на інших ділянках та дорогах міста

На ділянці дороги від вулиці Української до Петровича по вулиці Руській у Чернівцях не більше 150 м і там щодня зранку до вечора стоять поліцейські з Національною гвардією, з автоматами, з собаками.

Вони зупиняють автомобілі, штрафують водіїв.

Люди дивуються і обурюються для чого це робиться?

Ніхто не може зрозуміти. Тільки для одного – щоб брати штрафи.

Нам сказали, що всі гроші йдуть на армію, йдуть на ЗСУ. Не маємо ще конкретної відповіді насправді це так чи ні.

Бо коли Володар “Часу” заплатив штраф за непристебнутий пасок 510 грн і захотів з’ясувати чи дійсно гроші для ЗСУ, почув у відділенні банку відповідь: “Ні, вони на казначейство для поліції”.

Тобто, ми не знаємо чи насправді, чи зумисне майже всі штрафи на цій території беруться поліцейськими для ЗСУ.

Люди обурюються, почалася вже по-справжньому непокора поліції, бо людям не зрозуміло для чого вони це роблять, для чого вони аж такий створюють ажіотаж на цій ділянці дороги.

Якщо вони хочуть навести порядок у місті, то люди говорять, що є можливість навести порядок не лише тут, а от, наприклад, біля готелю “Турист”. Там від сьомої години вечора і майже цілу ніч ганяють мажори на автомобілях і добре чути, як кожну ніч там ревуть мотори, створюючи небезпеку. Немає там ніколи поліцейських.

Давайте туди цих поліцейських, давайте туди Національну гвардію, давайте туди собак з вул. Руської. Там не тільки штрафи, а й буде кому йти в армію.

Бо ці всі мажори призовного віку.

І будуть автомобілі для Збройних Сил України.

Чи дослухаються поліцейські і Нацгвардія до розумних порад, ЧАС покаже…

peredplata