Начальник Чернівецької ОВА звільнив заступника: що відомо

На фото – Роман Скигар. Facebook / Роман Скигар

Начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк підписав розпорядження про звільнення Романа Скигара з посади заступника. Розпорядження він підписав 2 вересня.

Про це Суспільному повідомили у пресслужбі обласної військової адміністрації.

Роман Скигар відповідав за напрям цифрової трансформації у Чернівецькій ОВА. Його призначив на посаду попередній голова адміністрації Сергій Осачук у жовтні 2020 року.

Раніше Скигар був підприємцем та колишнім директором телеканалу “Чернівецький промінь”. Також є засновником обласної організації партії “Рідне місто”.

Що відомо

  • 23 серпня Кабмін погодив призначення Альони Атаманюк на посаду першої заступниці голови Чернівецької обласної державної адміністрації. До призначення вона працювала у центральному офісі Ощадбанку.
  • 24 серпня начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк підписав розпорядження про звільнення першого заступника Богдана Ковалюка, а також заступників Ірини Ісопенко, Артура Мунтяна та Дмитра Данищука. Їх призначив попередній голова ОДА Сергій Осачук.
  • 30 серпня погодили призначення Андрія Кучерявого на посаду заступника голови Чернівецької обласної державної адміністрації. Він генерал-майор запасу. Це військове звання йому присвоїли у серпні 2018 року.
  • 2 вересня Кабмін погодив призначення Олександра Янкова на посаду заступника голови Чернівецької ОДА. Він також раніше працював в Ощадбанку, як і Запаранюк та Атаманюк.
  • Заступники голів місцевих державних адміністрацій мають заявити про припинення своїх повноважень новому очільнику у день його призначення. Нових заступників затверджують за погодженням із Кабінетом міністрів за поданням голови ОВА, йдеться у Законі “Про місцеві державні адміністрації”.
  • 13 липня стало відомо, що президент Володимир Зеленський призначив головою Чернівецької ОДА банкіра Руслана Запаранюка.
  • https://suspilne.media/277949-nacalnik-cerniveckoi-ova-zvilniv-zastupnika-so-vidomo/

peredplata