Четверо ухилянтів заблукали у високогір’ї Карпат під час втечі до Румунії

 
 
Пошукова операція досі триває, прикордонники залучили вертольоти.

Закарпатські прикордонники розшукують чотирьох ухилянтів, які заблукали під час спроби незаконно перетнути українсько-румунський кордон через високогір’я. Про зниклих чоловіків правоохоронцям розповіли двоє затриманих ухилянтів, яких знайшли румунські прикордонники поблизу гори Піп Іван Мармароський, передає ZAXID NET.

Як повідомила Державна прикордонна служба, інцидент стався у неділю, 25 грудня, високо у горах поблизу села Ділове на Закарпатті. Про виявлення двох чоловіків, які через високогір’я незаконно перетнули кордон, повідомили румунські прикордонники. Ухилянтів з України затримали поблизу гори Піп Іван Мармароський, через яку пролягає українсько-румунський кордон.

«ЗАТРИМАНИМИ ВИЯВИЛИСЬ ГРОМАДЯНИ УКРАЇНИ. ВОНИ ПОВІДОМИЛИ, ЩО РАЗОМ ІЗ НИМИ БУЛО ЩЕ ЧЕТВЕРО ЧОЛОВІКІВ, ЯКІ ЗНИКЛИ З ЇХ ПОЛЯ ЗОРУ. ПРИКОРДОННИКИ НЕГАЙНО ОРГАНІЗУВАЛИ СПІЛЬНІ З РУМУНСЬКИМИ КОЛЕГАМИ ПОШУКОВІ ЗАХОДИ, ЩО ТРИВАЮТЬ І ДО ТЕПЕР», – ЙДЕТЬСЯ У ПОВІДОМЛЕННІ ДЕРЖПРИКОРДОНСЛУЖБИ.

Прикордонники уточнюють, що до пошуків зниклих у горах чоловіків залучили вертольоти по обидва боки кордону. Пошукову операцію ускладнює значний сніговий покрив та погана видимість, що перешкоджає використанню автомобільної техніки.

peredplata