У Польщі жінка заплатила чоловіку за секс: після бурхливої ночі ранок її шокував

 Горе-коханцеві загрожує до 5 років позбавлення волі.
У столиці Польщі Варшаві затримали 28-річного чоловіка, який за 500 євро погодився зайнятися сексом із 44-річною жінкою. Проте ранок шокував потерпілу: у неї вкрали автомобіль, гроші та два iPhone. Про це пише onet.pl.
44-річна жінка познайомилася з 28-річним чоловіком у популярній соціальній мережі. Вони швидко перейшли до конкретики і зійшлися на тому, що обоє хочуть сексуального контакту. За інтим із чоловіком жінка погодилася заплатити йому 500 євро. Пара для цього зустрілася в готелі.
Проте ранок шокував жінку: коханець вкрав у неї BMW вартістю понад 300 тисяч злотих і все, що в ньому було: п’ять тисяч євро, дві тисячі доларів, два найновіші iPhone і комп’ютер.
44-річна жінка повідомила про це до поліції. Вона оцінила збитки в понад 460 тисяч злотих. Пошуком зловмисника зайнялися співробітники центрального міського відділу по боротьбі з майновими злочинами. Поліція оперативно розшукала горе-коханця.
Під час обшуку в його квартирі було виявлено викрадену комп’ютерну техніку та один із телефонів. Виявилося, що другий iPhone чоловік подарував своїй дружині.
За крадіжку чоловікові тепер загрожує до 5 років позбавлення волі.

Продовження читайте тут: https://expres.com.ua/news/28882/?fbclid=IwAR37u_JM8An-MU7wZ3UrjFkbtpEhjl6fkms6Ds1PNi75mUtVQ37j3ELd9ZY

peredplata