Незаконне поводження зі зброєю та збут наркотиків – буковинця засуджено до 4 років позбавлення волі

Незаконне поводження зі зброєю та збут наркотиків – буковинця засуджено до 4 років позбавлення волі

Прокурори Дністровської окружної прокуратури підтримали обвинувачення стосовно громадянина за фактами незаконного поводження зі зброєю та збуту наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 307 КК України). Його засуджено до 4 років позбавлення волі.

Під час судового розгляду доведено, що 37-річний житель Дністровського районну налагодив схему незаконного збагачення від збуту амфетаміну та канабісу. Встановлено, що «товар» чоловік замовляв через месенджер «Telegram», а збував його переважно особам з кримінального середовища.

Наприкінці грудня минулого року, громадянина викрили правоохоронці з наявним. Він зберігав при собі 4 згортки з амфетаміном, ще 7 зіп-пакетів із залишками амфетаміну, електронні ваги та зіп-пакет з канабісом вилучено з його автомобіля. Крім того, за результатами обшуку за місцем його проживання, вилучено боєприпасами до нарізної вогнепальної зброї.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Дністровського районного відділу поліції.

peredplata