300 тис. грн за закриття виконавчих проваджень – на Буковині судитимуть ексначальницю районного відділу ДВС та її посібника

Прокурори Чернівецької обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно колишньої начальниці одного з районних відділів державної виконавчої служби та її посібника за фактом вимагання та одержання від громадянина неправомірної вигоди у великому розмірі (ч. 3 ст. 368, ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 КК України).
За даними слідства, у лютому цього року, обіймаючи посаду начальника районного відділу ДВС, жінка вимагала та одержала від громадянина іноземної держави 300 тис. грн за закриття виконавчих проваджень. До протиправної діяльності посадовця залучила свого цивільного чоловіка, який безпосередньо одержував неправомірні кошти.
Одразу після передачі другої частини обумовленої суми неправомірної вигоди у розмірі 200 тис. грн начальницю та її пособника правоохоронці затримали у порядку ст. ст. 207, 208 КПК України.
Досудове розслідування здійснювали слідчі Поліція Чернівецької областіза оперативного супроводу Управління СБ України в Чернівецькій області.
 
 
 
 
 
 

peredplata