Кожен має знати своє місце.

 
Це не снобізм. Це єдиний спосіб підтримувати лад.
Субординація. Пунктуальність. Планування. Професіоналізм.
Ось чотири кити, на яких тримається професіоналізм управління справжнього фахівця .
УВАГА ! ! !
Конгресменка США Леді Вікторія Спартс , яка народилася в Україні , добре вивчила Посадові Обов’язки Голови та Працівників ОП , заявила на весь Світ про Корупцію , Підлог Документів , Допуск до Секретної Інформації Осіб , які по Закону України не мають на неї жодного Конституційного Права. Розтрату Фінансів в Особливо Великих Розмірах , які надаються на Спеціальні Цілі Уряду України а не ОП України !”
“Керівник Офісу Президента не має жодного Конституційного , Законного Повноваження займатися Державними Справами!
Президент України Зеленський вчинив Злочин , надавши Незаконний Допуск Андрію Єрмаку для його роботи у Політичних і Державних Справах , якими наділений Президент України !
Повноваження Президента України :
1 . Державна Безпека .
2 . Збройні Сили України .
3 . Міжнародні Відносини .,
Які Президент України має регулювати через РНБО , ЗСУ , СБУ , ГПУ , та інші підпорядковані йому Державні Органи !
Питання Збройних Сил України Президент Украінии регулює через Міністерство Оборори України , Генеральний Штаб ЗСУ, Воєнну Розвідку.
Міжнародні Відносини Президент регулює через Міністерство Закордонних Справ України!
Допоміжним Органом Президенту України є Вищий Законодавчий Орган України – Верховна Рада України , та Вищий Виконавчий Орган Украіни – Кабінет Міністрів , який виконує всі Функції Управління Державою .
Ні Президент України , ні Голова ОП Украіни не наділені жодними Конституційними , Законними Повноваженнями по Керівництву ВРУ та Кабміном !
Голова Офісу Президента , має лише доручення керівництва Штатним Персоналом Офісу Президента України , забезпеченням для його професійного функціонування та праці !
Конституція України , всі Закони України не дають жодного Юридичного Права Керівнику Офісу Президента супроводу Президента України по Території України та Міжнародних Відрядженнях.
У Казначействі України не передбачені Фінансові Витрати на подорожі Голови ОП по території Держави та Міжнародні Поїздки ! Подорожі Президента України по Території Держави забезпечує Національна Поліція України та Державна Охорона України !
Голова ОП може робити різні Заяви та Оголошення Президента України для ЗМІ. Він не наділений мати Державну Охорону . Може користуватися Авто ДУСі для пересування до і від місця праці , не більше !
Все , чим займається Завгосп ОП України А.Єрмак сьогодні , є Державним Злочином , Корупцією, Витратами Державних Бюджетних Фінансів в особливо Великих Розмірах!
Також підлягає Кримінальному Провадженню по Ст.111 Кримінального Кодексу України – Державна Зрада! Це привласнення службових повноважень Президента України і Андрій Єрмак підпадає під дію ЗУ “Про запобігання корупції” Статті 11, 28, 109, 111, 255, 256, 364, 353. КК України
Тому Конгрес США , який сьогодні фінансує Державні Органи України , вимагає звільнення Голови ОП України Андрія Єрмака з Посади із невластивими йому повноваженнями , та приведення цієї Посади , ВРУ у відповідності до чинного Законодавства з регуляторним впливом ВРУ та Кабміну України , при черговій спробі невиконання його Посадових Обов’язків .

peredplata