Буковинські військові та їх родини отримають 190 тис. грн разової адресної допомоги

Буковинські військові та їх родини отримають 190 тис. грн разової адресної допомоги. Заяви від них розглянули під час засідання постійної комісії з надання адресної матеріальної допомоги у рамках Регіональної програми соціальної підтримки учасників АТО/ООС, Захисників і Захисниць та членів їх сімей.
Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.
Виплати за цією програмою можуть отримати демобілізовані особи, які брали участь у АТО/ООС, заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України та сім’ї загиблих/померлих Захисників та Захисниць України; члени сімей загиблих/померлих волонтерів; постраждалі учасники революції гідності, члени сімей загиблих під час Революції Гідності; члени сімей особи, зниклої безвісти за особливих обставин, та військові капелани, які опинилися у складних життєвих обставинах і не в змозі самостійно їх подолати, по яких Комісія вносить пропозиції голові обласної державної адміністрації. Програма фінансується з обласного бюджету.
Участь у засіданні комісії взяв радник голови Чернівецької обласної ради Віталій Савкін. Цього разу присутні розглянули та задовольнили 13 звернень.
 

peredplata