На Буковині чоловік надав хабар прикордоннику для безперешкодного перетину кордону: йому оголошено про підозру

На Буковині за безперешкодний перетин кордону чоловік намагався підкупити прикордонника: слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.
 

Учора, 7 лютого, в селі Дяківці на міжнародному пункті пропуску «Дяківці-Раковець» 25-річний житель Дністровського району надав неправомірну вигоду співробітнику прикордонної служби за безперешкодний перетин українського кордону. Правоохоронці задокументували протиправні дії чоловіка та наразі вирішують питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення.

Під час проходження митного контролю 25-річний житель села Рукшин, за сприяння у безперешкодному перетині державного кордону, надав інспектору прикордонної служби 200 євро. Для подальшого документування протиправних дій чоловіка, працівники ДПСУ повідомили слідчо-оперативну групу відділення № 4 (м. Герца) Чернівецького районного управління поліції.

Поліцейські з’ясували, що чоловік надав хабар інспектору прикордонної служби для безперешкодного перетнути державний кордон, поклавши гроші до закордонного паспорту.

Працівники поліції вилучили речові докази та відправили для проведення відповідних експертиз.

Наразі слідчі поліції готують повідомлення буковинцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у вказаному провадженні здійснює Герцаївський відділ Чернівецької окружної прокуратури. Триває досудове розслідування.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області 

peredplata