У Києві до вбивства підлітка на станції фунікулера причетний правоохоронець – нові подробиці трагедії

 

 
Працівники ДБР відкрили кримінальне провадження за фактом трагедії на станції фунікулера у Києві, в умисному вбивстві підлітка підозрюється правоохоронець

Наразі проводяться слідчі дії щодо трагедії, яка сталася 7 квітня на станції столичного фунікулера

В умисному вбивстві підлітка на станції фунікулера у Києві підозрюється правоохоронець. Його відсторонили від виконання своїх обов’язків. За даними слідства, він штовхнув неповнолітнього на виході зі станції, той впав та помер. Оперативники відкрили кримінальне провадження за фактом трагедії. Про це 8 квітня повідомили у Державному бюро розслідувань. 

7 квітня на станції столичного фунікулера виник конфлікт між чоловіком, який служить водієм у правоохоронному органі та неповнолітнім. Після виходу з вагона на верхній станції він штовхнув підлітка. Той впав, розбив головою скло, отримавши смертельний поріз шиї.

“Неповнолітній помер на місці події”, – наголосили у ДБР.

Правоохоронця вже відсторонили від виконання своїх обовʼязків. Наразі проводяться слідчі дії, вирішується питання оголошення про підозру затриманому за підозрою в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

 

 

peredplata

Залишити відповідь