«Знайшла для себе нову батьківщину». Лілія Подкопаєва різко висловилася про колишню подругу і куму Ані Лорак

 

Подкопаєва перестала спілкуватися з Лорак після початку повномасштабного вторгнення (Фото:anilorak/Instagram)

Українська спортсменка, гімнастка, Олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва різко висловилася про колишню подругу і куму Ані Лорак, яка зрадила Україну.

В інтерв’ю Oboz Подкопаєва прокоментувала новини про те, що Лорак подала заяву на отримання російського громадянства. Відзначимо, Лорак, яка після початку повномасштабного російського вторгнення живе і будує кар’єру в РФ, є хрещеною мамою доньки Подкопаєвої. Спортсменка навіть назвала доньку на її честь — Кароліною.

 

«Втрата близької людини, подруги — це певного роду трагедія. Але найбільшою трагедією вважаю те, як українка Кароліна Куєк повела себе по відношенню до Батьківщини — до країни, де вона народилася і росла. Зараз вона знайшла для себе нову батьківщину і нове коло спілкування. Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну наше спілкування припинилося, і мені дуже шкода, що вона зробила саме такий вибір», — відповіла гімнастка.

 

Подкопаєва також розповіла, що її донька уникає розмов про хрещену маму і додала, що хрещений її сина Вадима також живе в Москві.

«Кароліна не питає мене, бо розуміє – це болюча тема, вона якось делікатно це обходить. Хочу сказати, що і у Вадима хрещений живе в Москві, дуже давно не виходить на зв’язок, ще до повномасштабного вторгнення. Можливо, діти між собою щось обговорювали, але мене вони не питають», — повідомила вона.

peredplata

Залишити відповідь