Буковинець проігнорував сплату штрафу, тепер його долю вирішуватиме суд

У березня минулого року Кіцманський районний суд визнав 39-річного жителя села Берегомет Чернівецького району винним у наданні неправомірної вигоди службовій особі та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 2000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Однак чоловік його не сплатив. Правоохоронці завершили кримінальне провадження та скерували обвинувальний акт відносно порушника до суду.

Під час досудового розслідування дізнавачі відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що 39-річний житель Неполоковецької громади Кіцманським районним судом був визнаний винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ та призначено покарання у виді 2000 неоподаткованих доходів громадян, тобто 34 тисячі гривень.

У зв’язку з невиконанням вироку суду співробітники Чернівецького РС №4 філії ДУ «Центр пробації» оформили чоловіку розстрочку для оплати штрафу на 5 місяців.

В подальшому, незважаючи на неодноразові попередження по обов’язковість виконання судового рішення буковинець ігнорував та ухилився від сплати штрафу.

Під процесуальним керівництвом Кіцманського відділу Чернівецької окружної прокуратури дізнавачі поліції скерували обвинувальний акт відносно порушника до суду. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 389 (Ухилення від покарання, не пов’язаного з позбавленням волі) Кримінального кодексу України.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata

Залишити відповідь