У Чернівцях чоловік знайшов банківську картку і зняв з неї понад 18 тисяч гривень

Фігурант знайшов банківську картку мешканки обласного центру і зняв з неї понад 18 тисяч гривень. Наразі слідчі Чернівецького районного управління поліції зібрали обґрунтовані докази вини порушника та скерували обвинувальний акт відносно нього до суду.

У січні цього року до поліції звернулася 33-річна жителька Чернівців та повідомила, що невідома особа викрала гроші з банківської картки, яку вона загубила. Загальна сума збитків завданих заявниці становить 18 600 гривень. 

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів співробітники Чернівецького райуправління поліції встановили особу, причетну до вчинення протиправних дій. Ним виявився 44-річний чернівчанин, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом відносно буковинця до суду.

Чоловіку інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 1 ст. 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального Кодексу України. 

Нагадаємо: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили   відповідальність за вчинення крадіжок, що в умовах воєнного стану прирівнюються до  тяжких злочинів.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata

Залишити відповідь