ВАСУ розглядає багато справ з Чернівців. Серед них і відомого корупціонера Юрія Кушніра

Вищий антикорупційний суд України розглядає багато справ з Чернівців. Як не дивно, чи не найбільше корупціонерів саме тут – у найменшій області.

Недавно піймали на митниці 11 людей і серед них Юрій Кушнір, відомий контрабандист України.

По цій справі він вийшов під заставу. 83 млн грн заплатив і, як не дивно, почав співпрацювати зі слідством. А співпраця – це здавання співучасників, стукання на них. Але є питання: то ж треба було спочатку заплатити 83 млн., а потім співпрацювати зі слідством.

А потім взагалі курйоз стався, коли почали розглядати справу контрабанди на митниці, де проходив Кушнір глядь і той самий Вищий антикорупційний суд розглядає іншу справу, яка вже п’ять років триває там за санаторій ”Брусниця” і знову випливає Кушнір, і знову треба заставу, і знову Кушнір вимагає угоди зі слідством.

Днями було засідання Вищого антикорупційного суду України, почали розглядати спочатку, могли  об’єднати справи, бо корупціонери одні і ті самі.

Судді вирішили роз’єднати.

Але в той же час, адвокат Кушніра почав випрошувати знову угоди зі слідством. Як не дивно, цього разу разом з адвокатом і прокурор просить угоди зі слідством.

Тож суд відкладено.

Буде Кушнір узгоджувати зі слідством кого продавати і за скільки. А казав , що він брат Мунтяна. Брати один одного до тюрми не пхають.

Отакі чернівецькі люди.

 А як буде – ЧАС покаже…

peredplata