У Шевченківському та Вижницькому районах – нові прокурори

За інформацією прес-служби прокуратури Чернівецької області наказом Генерального прокурора України прокурором Шевченківського району м.Чернівці призначено старшого радника юстиції Ігоря Корчинського, а прокурором Вижницького – старшого радника юстиції Миколу Єремейчука. 12 травня їх представлено колективам.

Довідково:

У Шевченківському та Вижницькому районах – нові прокурориКорчинський Ігор Анатолійович в органах прокуратури – з 1999 року. Працював на різних посадах у прокуратурах Глибоцького району та в апараті прокуратури області. Був прокурором Кельменецького та Сокирянського районів. З лютого 2012 року працював в апараті Генеральної прокуратури України.

У Шевченківському та Вижницькому районах – нові прокурориЄремейчук Микола Георгійович працює в органах прокуратури Буковини з 1996 року – в Чернівецькій транспортній прокуратурі на різних посадах, у слідчому відділі прокуратури Чернівецької області. До призначення на посаду прокурора Вижницького району був начальником відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Чернівецької області.

peredplata