Топ-5 цифр із нинішнього життя Віктора Януковича

Топ-5 цифр із нинішнього життя Віктора ЯнуковичаЯнукович нікуди не зник з нашого життя: він фінансує терористів, він фінансує ЗМІ, зрештою, його фірми продовжують заробляти гроші

Приводом для написання цієї статті послужили два факти. Перший – заява Курченка в інтерв\’ю російським ЗМІ про те, що в Україні проти нього і його підприємств немає жодної відкритої справи. Тиждень тому ми зробили запит в генпрокуратуру, щоб там роз\’яснили цю ситуацію. Але до сьогодні в прокуратурі не змогли прокоментувати заяву Курченка. Чому? Очевидно тому, що Курченко виявився правим – він чистий перед українським законом (чи точніше перед певними представниками прокуратури). Друга подія – створення фракції Курченка в парламенті з цинічною назвою \”За мир і спокій\”. Олійник, Грушевський і ще 30 депутатів, на більшості з яких немає де клейма ставити, відкрито представлятимуть \”Сім\’ю\”. І говоритимуть про злочини української армії. А \”чесні\” представники СБУ і прокуратури не спроможуться відкрити проти того ж Олійника кримінальну справу за сепаратизм.

Ми представляємо вашій увазі всього 5 цифр:

$4-5 млн в день – саме стільки сьогодні тратить \”Сім\’я\” на роботу терористів і найманців на території України. Все фінансування війни на Донбасі покладено на Януковича та його оточення. При цьому, посередники, як кажуть крадуть приблизно половину. Тобто бойовики-заробітчани повинні знати, що їх обкрадають ще при прийомі на роботу.

$7-8 млн в місяць – саме на стільки вкладає \”Сім\’я\” в ЗМІ, які входять в холдинги УМХ, Вєсті, Еволюшн-медіа (останній холдинг настирливо відхрещується від стосунків з \”Сім\’єю\”). Слід всім пам\’ятати, що в цих холдингах сепаратистів і терористів треба звати \”ополченцями\” або \”озброєними людьми\”. Тут заборонено негативно говорити про Путіна. І навіть про поразку збірної Росії на чемпіонаті світу треба говорити супернейтрально.

$5-10 млн в місяць – саме стільки зазвичай обходиться утримання фракції тушок в парламенті. Сюди входить, крім всього іншого, і проведення всіляких медіа-подій, де тушки роблять акцентовані заяви. Сюди входить і підвіз \”сотень Майдана\” для телебійок.

$1 млн в місяць – саме стільки продовжують офіційно (!) заробляти компанії пов\’язані з сином Януковича. Слід зазначити, що це офіційні заробітки, які справді різко скоротилися за останні місяці. Про неофіційну частину можна тільки здогадуватися.

$100 млрд – саме стільки вкрала сім\’я за роки правління Януковича. Тому, всі ці витрати – це краплина в морі.

Джерело

peredplata