У Лисичанську хлопчик посивів після того, як терористи гналися за ним і стріляли вслід

У Лисичанську хлопчик посивів після того, як терористи гналися за ним і стріляли вслід5-річний Сашко дивом вцілів, але посивів після цього. Хлопчик не розмовляв цілий тиждень.

У Лисичанську, який вже близько тижня звільнений від терористів, потроху починається налагоджуватися життя, хоч цей процес і проходить досить болісно.

Журналіст \”5 каналу\” Христина Бондаренко, яка знаходиться на Донбасі, розповіла історію місцевого хлопчика Сашка, який в 5 років посивів від всього, що відбувається.

Як розповідає журналістка, сивина у хлопчика з\’явилася після того, як терористи бігли за ним і, стріляючи йому в слід, кричали \”дивись, який шустрий малий\”. Дивом уцілілий Сашко не розмовляв 7 днів.

Сашко не розмовляв 7 днів.
Зараз його батьки організували у своїй квартирі такий собі штаб Нацгвардії. А хлопчику повернутися до життя допоміг якраз один з бійців. Він і запропонував Сашкові поміняти сиву стильну стрижку на \”нуль\”.

Хлопчик почав розмовляти і зараз вони разом з нацгвардійцями співають пісні, тренуються, а 5-річний Сашко, прощаючись, тепер каже \”Слава Україні!\”.

Джерело

peredplata