В Ужгороді схопили начальника Чопської митниці та прив\’язали до стовпа (ВІДЕО, ФОТО)

В Ужгороді схопили начальника Чопської митниці та прив'язали до стовпа (ВІДЕО, ФОТО)Сергія Харченка прив\’язали до стовпа біля Закарпатської ОДА

\”Правий сектор\” в Ужгороді заарештував начальника Чопської митниці Сергія Харченка і прив\’язав до стовпа біля Закарпатської ОДА. Про це повідомили ЗМІ представники Ужгородського автомайдану.

\”Правий сектор\” пояснив свою позицію тим, що людина в 30 років отримала \”у подарунок\” митницю і тому повинна за це відповісти. Начальника схопили біля будівлі ОДА.

Активісти запевняють, що С. Харченко зізнався у всіх корупційних схемах, і як вони працювали: як хабарі бралися на Закарпатті і передавалися в столицю.

З кожного автобуса, що прямував з Італії в Україну через кордон на Закарпатті митники отримували по 400 євро хабара. За добу їх перетинало кордон до 700. Такі цифри, серед іншого, назвав начальник Чопської митниці Сергій Харченко в Ужгороді активістам \”Правого сектора\”. Слова начальника митниці процитували в соцмережах працівники каналу \”М-студіо\”.

Керівник Чопської митниці Сергій Харченко під наглядом бійців Правого сектору та активістів самооборони написав в будівлі Закарпатської ОДА заяву про звільнення з посади.

Джерело

В Ужгороді схопили начальника Чопської митниці та прив'язали до стовпа (ВІДЕО, ФОТО)

Пару хвилин тому ми отримали повідомлення про те, що Міністерство доходів і зборів України просить втручання в. о. міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова в ситуацію щодо затримання представниками руху \”Правий сектор\” начальника Чопської митниці Сергія Харченко.

\”Ми просимо не допустити радикалізації ситуації. Все повинно відбуватися в законному руслі. Ми просимо в. о. міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова втрутитися в ситуацію і не допустити радикалізму\”, – повідомили в прес-службі Міндоходів.

Які б благі наміри не переслідували революціонери, все одно це дійство на фото більше скидається на «самосуд».

peredplata