\”Ти – ганд#нище і ви – п#дари в жовтих шортах!\”, – п\’яні мажори у присутності п\’яти екіпажів патрульних влаштували дебош, б\’ючи перехожих у центрі Миколаєва. ВIДЕО

"Ти - ганд#нище і ви - п#дари в жовтих шортах!", - п'яні мажори у присутності п'яти екіпажів патрульних влаштували дебош, б'ючи перехожих у центрі Миколаєва. ВIДЕОУ Миколаєві на перетині вулиць Соборної та адмірала Макарова близько години ночі сварка між жінкою і чоловіком на елітній іномарці закінчилася масовим скандалом. Увага! Ненормативна лексика!

Як повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Depo.Миколаїв, очевидці стверджують, що дівчина хотіла поїхати, але дебошир не хотів її відпускати і почав трощити автомобіль таксі. Коли таксист вийшов з авто і почав розмовляти з шибеником, той накинувся на нього.

\”Він бив машину, потім удвох мене продовжили бити. Били в шию, обличчя\”, – розповів таксист.

На галас і крики зібралася ціла купа людей, які відпочивали в центрі міста. Вони викликали патрульну поліцію. На місце події прибуло відразу п\’ять екіпажів, але втихомирити конфлікт правоохоронцям відразу не вдалося.

Двоє урвиголів, за свідченнями людей, в стані алкогольного або наркотичного сп\’яніння почали лаяти поліцейських і кидатися на перехожих. Прикметно, що неадекватна поведінка чоловіка, погрози \”знищити їх\” не викликали в поліцейських ніяких запитань і вони навіть не намагалися затримати неадекватного хлопця.

Лише після численних скарг від людей, які заявили про бездіяльність правоохоронців, які \”не бачили\”, як порушники били перехожих за спробу їх зняти або якось прокоментувати ситуацію, на винуватця конфлікту надягли наручники.

Чоловіка на ім\’я Тьома посадили в патрульну машину і повезли в райвідділ. Увесь цей час він погрожував патрульним і обіцяв їх знищити. Його друг і дівчина сіли в \”Мерседес\” і намагалися самостійно залишити місце подій. І цього разу патрульні нічого не зробили.

Очевидець, який зняв ситуацію на відео поцікавився у патрульних, чому п\’ять екіпажів ігнорували побиття людей, погрози й образи поліцейських під час виконання обов\’язків.

\”Я так зрозумів, що людей спокійно можна бити в Миколаєві. Чому ви його не затримали, він же неадекватний. Чому ви його не чіпаєте, через те, що він на Mercedes\’і приїхав?\” – запитав поліцейських свідок конфлікту.

Більшість правоохоронців заявили, що не бачили, як били перехожих, хоч і стояли в метрі від потерпілого. Командир роти взагалі відмовився представлятися на вимогу громадянина, чим порушив Закон України.


Джерело: http://ua.censor.net.ua/v403700

peredplata