Вони себе зганьбили: Екс-комбат \”Донбасу\” Виногродський відрікся від Нацгвардії і прилюдно викинув, колись вручену Аваковим нагороду

Вони себе зганьбили: Екс-комбат "Донбасу" Виногродський відрікся від Нацгвардії і прилюдно викинув, колись вручену Аваковим нагородуКолишній командир батальйону «Донбас» Анатолій Виногродский, який постраждав вчора під час сутички на Кіровоградщині, відрікся від нагороди, яку отримав колись з рук Арсена Авакова за службу в Національній гвардії України і викинув її.
«Я вважаю, що люди які зараз носять форму Нацполіціі і Нацгвардії – це злочинці. Тому я, як командир батальйону Національної гвардії «Донбас», який був звільнений за станом здоров\’я в 2016 році, приймаю рішення – нагороду, якою мене нагородило керівництво МВС і Нацгвардії, ось цей хрест «За доблесть», я відправляю на хрін цим Нацгвардєйцам», – сказав він, жбурнувши нагороду геть.
«Більше не буду асоціювати себе з цими підрозділами. Вони себе зганьбили в очах патріотів. Вони є злочинцями і захисниками окупаційного режиму в Україні », – сказав легендарний комбат Гал під час віче в селищі Бережинці біля міста Кропивницьки, що на Кіровоградщині.

Ростислав Демчук
P.S. Приблизно так свого часу починались Врадіївські бунти. Закінчились вони втечею президента Януковича і його шобли в Росію. Куди тепер тікатимуть Аваков і його песиголовці?

peredplata