Судитимуть героя АТО за захист журналіста

4 червня о 14.30 в Апеляційному суді Київської області (вул. Володимирська, 15) розглядатиметься апеляційна скарга на рішення Обухівського суду щодо арешту героя АТО Павла Павлова.

 

На його захист обурені активісти «Стоп корупції» та представники інших громадських організацій проведуть акцію протесту проти обмеження свободи ветерана батальону «Айдар» Павла Павлова, який поплатився за захист журналістів.

 

Журналісти програми розслідувань «Стоп корупції» закликають всіх громадян та представників ЗМІ підтримати героя АТО, який став на захист журналістки «Стоп корупції» та  натомість отримав за свою небайдужість цілодобовий домашній арешт.

 

Довідка про ситуацію.

 

3-го травня  2018 року під час зйомок сюжету про нелегальних перевізників в Обухові на знімальну групу «Стоп корупції» накинулась зграя «тітушок», найнятих тими самими перевізниками. Обухівська поліція бездіяла  (відео – за посиланням: https://www.facebook.com/khmelnickiy/videos/1820849714877150/)

Ветеран АТО батальйону «Айдар»  Павло Павлов (позивний Аскольд) не зміг пройти повз і захистив журналістку «Стоп корупції». Словами не вдалося вгамувати бритоголових нападників, які штовхали та ображали дівчину і активістів «СтопКору» та накинулись на самого Павла. Коли конфлікт набув реальної загрози життю та здоров’ю самого Павла та знімальної групи,  Атовець  зробив попереджувальний постріл у повітря зі зброї, якою був вшанований за мужність самим міністром МВС Арсеном Аваковим.

 

Під час інциденту у поліції не було претензій до Павла. Натомість герою висунули звинувачення пізніше – прямо на сесії Обухівської районної ради, куди Павлов приїхав, щоб пояснити безвихідь застосування зброї у той момент.  Павлу висунули звинувачення та за три  години вже організували суд, який ухвалив для героя ЦІЛОДОБОВИЙ ДОМАШНІЙ АРЕШТ!  Як стало відомо, цей інцидент в якості помсти використали  Обухівські депутати . які діють в інтересах рейдерів, щоб помститися «Стоп корупції».

peredplata