Реваншу регіоналів на Буковині не буде (додано відео)

Так написала депутат Чернівецької обласної ради Ольга Кобевко більше року тому. І її підтримали суди області. Спочатку Шевченківський суд Чернівців відмовив вчорашнім регіоналам а теперішнім опоблоківцям Тулику, Павелу і Болтунову, які намагалися це твердження спростувати і заперечити. А сьогодні колегія суддів Апеляційного суду погодилася з твердженням Ольги Кобевко і відмовила в апеляції позивачам.

-Ця перемога була би неможлива без професійної і філігранної роботи чудових адвокатів Валентини Софяк і Тетяни Рудницької, – написав у ФБ журналіст Юрій Черней.- Вітаю колег з перемогою!

Ось що говорила у дебатах адвокат Тетяна Рудницька:

 

Відповідаючи на запитання судді адвокат Рудницька розповіла про те, що позивачі не хотіли конкретизувати свої позовні вимоги.

А редактор “Часу” розповів чому саме Ольга Кобевко написала про все, що її болить, як вона була на фронті, і як лікар рятувала там бійців.

Опоблоківці застосовували будь-які методи аби очернити депутата Ольгу Кобевко, волонтерів та воїнів АТО.

Адвокат Валентина Софяк говорила про те, що стаття у газеті стала зверненням не тільки до громадськості, до буковинців, а й до правоохоронців, СБУ, прокурорів аби вони берегли мир на нашій землі і викорінювали різних та сепаратистів.

Заслухавши всі сторони, одержавши відповідь на поставлені запитання апеляційний суд зробив єдиновірний висновок:

 

peredplata