У Чернівцях призначили директорів краєзнавчого музею і педколеджу, а також гендиректора лікарськофізкультурного диспансеру.

 У Чернівцях призначили директорів краєзнавчого музею і педколеджу, а також гендиректора лікарськофізкультурного диспансеру.

Депутати Чернівецької обласної ради сьогодні, 30 березня, голосували за призначення директорів кількох закладів обласного підпорядкування, пише ІА АСС.

Зокрема, Ірину Яворську призначили директором Чернівецького обласного краєзнавчого музею. За проголосували 52 депутати.

Наталію Палій призначили директоркою Педагогічного фахового коледжу Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича. За проголосували 51 депутати.

Андрія Попадюка – генеральним директором обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарськофізкультурний диспансер».

За кого не вистачило голосів

Не вистачило голосів депутатів для призначення Марини Леонової на посаду генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр».

Андрій Пуздряк, депутат фракції «Єдина Альтернатива» повідомив, що до нього надійшла інформація про те, що проти Марини Леонової було порушено кримінальну справу «за службове підроблення». Це злочин, передбачений ст.. 36 ч.1 ККУ. Суд визнав посадовицю винною, а підставою для закриття справи слугувала ст. 45 КК – «у зв`язку з каяттям».

«Тобто кримінальна справа закрита, але ви визнали, що вчинили злочин», – зауважив Андрій Пуздряк.

«У 2015 році у нас працювала фінінспекція. В результаті їх перевірки були виявлені порушення у нарахуванні заробітної плати.  Всі недоліки були виправлені. Але я, як головний лікар, несла за це відповідальність», – пояснила Марина Леонова.

За те, аби кандидатка зайняла посаду гендиректорки проголосували 23 депутати, таким чином, рішення не прийняли.

Джерело: https://acc.cv.ua/ 

peredplata