Максим Бурбак: Закликаємо СБУ не дати ворогу вчиняти диверсії, прикриваючись своєю церквою (відео)

Фракція “Народний фронт” закликає Службу безпеки України запобігти диверсіям на релігійному ґрунті.

Про це заявив керівник фракції Максим Бурбак, виступаючи з трибуни парламенту.

Він наголосив, що обрання Предстоятеля Православної Церкви України – це ще один крок до зміцнення держави, але Кремль з цим не змиритися.

“Розпочинається період  становлення, який потребує великих зусиль від кожного українця. Не маємо права легковажити. Ворог не припинив боротьби на церковному фронті. Московське православ‘я завжди було дієвим інструментом гібридної агресії. Кремль так просто не здасть свої позиції. Маємо бути готовими до провокацій та інсинуацій. Це фірмовий стиль ворожих спецслужб, для яких немає нічого святого”, – зазначив керівник фракції.

“Закликаємо СБУ докласти максимальних зусиль, щоб не дати ворогу вчиняти диверсії, прикриваючись своєю церквою”, – наголосив він.

Максим Бурбак також привітав від імені фракції “Народного фронту” православних українців з історичною подією, яка відбулась у суботу.

“Тепер ми маємо Предстоятеля Православної Церкви України. І це свідчить не лише про відновлення історичної справедливості. Ми зробили ще один крок до зміцнення нашої держави”, – резюмував Бурбак.  

peredplata