Вибори президента-2019: шість кандидатів подали документи у ЦВК

Чергові вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року. 31 грудня 2018 року стартувала виборча кампанія. Станом на вечір 3 січня шість осіб подали документи у Центральну виборчу комісію для реєстрації кандидатом на виборах президента України.

У перший день передвиборної компанії, 31 грудня, документи в ЦВК приніс колишній міністр екології та природних ресурсів України, юрист Ігор Шевченко. В цей же день документи до ЦВК подав правозахисник і економіст з Броварів Володимир Ратуш.

Вранці 3 січня документи в ЦВК приніс лідер Соціал-демократичної партії, народний депутат із фракції Блоку Петра Порошенка Сергій Каплін. Слідом за ним це зробив екс-голова Служби безпеки України, лідер руху “Справедливість” Валентин Наливайченко. Голова Аграрної партії Віталій Скоцик повідомив в Facebook, що також подав документи в ЦВК. Увечері розповіли в ЦВК, що документи приніс також мер Львова і лідер партії “Самопоміч” Андрій Садовий.

Чергові вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року. 31 грудня 2018 року стартувала виборча кампанія. Чергові парламентські вибори мають відбутися в кінці жовтня 2019 року.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/elections/10398651-vibori-prezidenta-2019-shist-kandidativ-podali-dokumenti-u-cvk.html

peredplata