Мустафа Найєм заявив про «комплекс малороса» в Зеленського

«Кайдашева сім’я» – це класна історія про українську родину, менталітет українців. Однак, не може президент таким чином говорити про свою країну, особливо в час війни. Жарти Володимира Зеленського можуть бути жартами на сцені, але державний діяч не має права так жартувати.

Про це в ефірі інтелектуально-політичного проекту «Гра у класику» з Сергієм Рахманіним на телеканалі ZIK заявив народний депутат України Мустафа Найєм.

Він висловив думку, що у кандидата у президенти Володимира Зеленського є комплекс меншовартості перед росіянами, перед своїми російськими партнерами.

«Я це аналізую з його поведінки, з його розмов, з його серіалів. З того, що мені дали, оскільки я не маю можливості з ним поспілкуватися. При цьому я чую, як змінилась його риторика з перших днів після оголошення його кандидатом у президенти і зараз. Навіть не його, а його спікерів», – розповідає нардеп.

З його слів, помітно, що спікери штабу Володимира Зеленського внутрішньо розуміють, що це є великою проблемою.

«Я сподіваюсь, що у нього з’явиться розуміння того, що це змінилось в країні. Ми розуміємо, що його жарти можуть бути жартами на сцені. Ми самі можемо ці анекдоти розповідати. Втім, державний діяч не має права так жартувати», – наголосив Мустафа Найєм.

На його думку, наприклад, «Кайдашева сім’я» – це класна історія про українську родину, менталітет українців. Однак, не може президент таким чином говорити про свою країну, особливо в час війни.

«Мене, наприклад, дуже дратує це ставлення. От ти дивишся «Слугу народу» і виникає відчуття, що ти – задрипаний, шароварщик-українець, такий собі рагуль. Натомість збоку є гарно одягнена людина, яка говорить російською і розуміє, як все правильно має бути», – розповідає парламентар.

За його словами, російський сценарист, який це писав, таким чином бачить гумор – йому справді весело від того, що він такий інтелігент, а українець – «рагуль».

«Вибачте, мене це ображає. Є українські інтелігенти, які на голову вищі російських рагулів. Давайте лише подивимось сюжети з російської глибинки. Навіть не треба глибинку – їдьте у Москву покажіть це. Тупих і там, і там багато», – наголошує народний депутат.

Крім того, він зазначив, що є ще дуже великі запитання до телеканалу з мільйонною аудиторією, який це транслює.

«Я б хотів поговорити з генпродюсером «плюсів» Олександром Ткаченком. Вони зробили багато дуже важливих патріотичних проектів. Я не розумію співпадіння цих продуктів. Не розумію, як можна так красиво висвітлювати українську армію поруч з продуктом, де все українське – ніщо», – заявив Найєм.

Нагадаємо, російський пропагандист Всеволод Чаплін підтримав Володимира Зеленського. Мовляв, саме такий президент «Малоросії» потрібен Росії.

https://zik.ua/news/2019/04/16/mustafa_nayiem_zayavyv_pro_kompleks_malorosa_v_zelenskogo_1552979

peredplata