Коломойський і Зеленський напідпитку дзвонили Вакарчуку

Олігарх Коломойський сказав, що з Володимиром Зеленським влаштував Святославу Вакарчуку “легкий тролінг” з приводу його участі у виборах президента

Олігарх Ігор Коломойський  і президент Володимир Зеленський, на той момент ще лідер студії Квартал 95, дзвонили напідпитку фронтмену групи “Океан Ельзи” Святославу Вакарчуку та запитували про підтримку Зеленського на виборах. Про це Коломойський розповів в інтерв’ю УП.

“Ми із Зеленським десь відзначили закінчення фінансового року. Десь в березні 2017 року. Ми ще, пам’ятаю, дзвонили Вакарчуку й питали: “Ти підтримуєш Зеленського чи ні?”, сміялися”, – згадав він.

Коломойський зазначив, що час був пізній, а Вакарчук відповів сонний і тоді “абсолютно в цьому напрямку не думав”: “Я думаю, у нього обличчя було, як ніби він жабу з’їв”.

“Він не пішов у підсумку (кандидатом в президенти – ред.). Пам’ятайте, другий раз, коли Зеленський вийшов: “Ну що, Слава? Якщо ми, то всіх” (…) Так, це був троллінг легкий”, – підсумував олігарх.

20 травня Зеленський вступив на посаду президента і відразу ж заявив, що розпускає Раду і 21 травня оголосив про дострокові вибори. 15 травня Вакарчук заявив, що має намір брати участь з Голосом в парламентських виборах. Займатися музикою він не планує припиняти. 16 травня прилетів з Ізраїлю Коломойський. Він сказав, що повернувся на 5 років за “сімейними обставинами”. Зеленському він порадив оголосити дефолт в Україні.

peredplata