З’явилися моторошні подробиці вбивства Даші Лук’яненко під Одесою: дружив із сім’єю дівчинки

Відтворено повну картину трагічного дня

З'явилися моторошні подробиці вбивства Даші Лук'яненко під Одесою: дружив із сім'єю дівчинки

Нещодавно під Одесою правоохоронці знайшли тіло зниклої 11-річної Даші Лук’яненко. Тіло дитини виявили на території одного з домогосподарств у селі Іванівка Одеської області. З’явилися моторошні деталі трагедії.

Про це повідомляє глава поліції Одеської області Олег Бех на брифінгу, пише POLITEKA.

За словами керівника поліції, підозрюваний 22-річний Микола Тарасов в той день побачив Дашу на ринку, дочекався, коли вона йтиме повз його двір і затягнув її в будинок. Хлопець роздягнув дівчинку і спробував зґвалтувати, а коли вона почала чинити опір – почав душити, завдав кілька поранень гострим предметом, після чого зв’язав ноги скотчем, надів на голову пакет, замотав кульок скотчем, прив’язав до ніг каміння і скинув в туалет.

“Після тривалих пошуків зниклої неповнолітньої Дарини Лук’яненко Національна поліція затримала особу, яку підозрюють у вчиненні цього правопорушення. Ним виявився місцевий житель. Основна версія, яку розглядає слідство – це вбивство на сексуальному ґрунті”, – йдеться в повідомлення поліції.

Правоохоронці також показали роботу експертів і слідчих в будинку підозрюваного у вбивстві 22-річного місцевого жителя, а також як діставали тіло дівчинки з вигрібної ями. 22-річний підозрюваний ретельно знищив всі докази злочину: одяг дівчинки він спалив (на її тілі були тільки сандалики і сережки).

Також стало відомо, що пошукова група заходила в цей двір в перший же день: її привели туди службові собаки. Однак тоді шукачі не приділили цьому місцю належної уваги. Підозрюваний активно брав участь у пошуках дитини, нібито допомагаючи в розкритті злочину. Також ЗМІ стало відомо, що родичі злочинця дружили з сім’єю дівчинки.

Нагадаємо, 13 червня під Одесою зникла 11-річна Даша Лук’яненко –  дівчинка пішла на заняття в танцювальний гурток, але додому так і не повернулася.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові безслідно зникла 13-річна дівчинка

Також Знай.ua писав, вбивство Даші Лук’яненко обросло новими деталями: цинізм підозрюваного вразив навіть досвідчених копів

peredplata