Орендович Микола Вікторович – кандидат у депутати по 202 в.о. Буковини

Дорогі Буковинці!

Я, Орендович Микола Вікторович, громадянин України, вирішив балотуватися у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 202. Участь у позачергових парламентських виборах беру шляхом самовисування задля відстоювання у Верховній Раді України інтересів жителів Сторожинецького, Вижницького, Путильського та Кіцманського районів.

Буковинець з діда-прадіда. З династії лісівників.

Народився у травні 1992 року у с. Зруб-Комарівський Сторожинецького району Чернівецької області.

Освіта вища. Навчався у Сторожинецькому лісовому коледжі. У 2014 році закінчив Львівський національний лісотехнічний університет за кваліфікаційним рівнем «Спеціаліст з лісового господарства». У Чернівецькому національному університеті вивчав правознавство, маю диплом юриста. Закінчив Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, здобув кваліфікацію магістра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

Під час навчання працював. Трудову книжку отримав у 16 років.

Був майстром лісу в державному підприємстві «СЛАП «Сторожинецьке державне спеціалізоване лісове господарство».

З 2013 року працюю у Чернівецькому обласному управлінні лісового та мисливського господарства на посаді головного спеціаліста відділу лісового господарства та мисливства.

У січні 2013 року прийняв присягу державного службовця.

Нагороджений Почесною грамотою Чернівецької обласної організації Товариства лісівників України, Почесною грамотою Чернівецької обласної ради.

Чому я вирішив балотуватися у народні депутати України? Головна мета –розроблення та ухвалення законів для розквіту нашої держави, забезпечення миру та достойного життя українців, буковинців зокрема. Вважаю надважливим створити всі умови для того, що українці могли працювати в гідних умовах, отримувати достойні заробітні плати на рідній землі, не залишати своїх дітей, свої сім’ї у пошуках заробітку десь за кордоном.

Завжди буду відстоювати:

  • територіальну цілісність України, мирне небо і спокій наших матерів, добро усіх, хто живе на благословенній українській землі, – понад усе!
  • збереження і розвиток духовного, культурного спадку українського народу.
  • становлення в країні самодостатніх громад в контексті подальшої реалізації реформи місцевого самоврядування;
  • інтеграцію України в ЄС як інструменту для зростання вітчизняної економіки та посилення ролі нашої держави у світовому економічному та політичному просторі;

–   відновлення роботи Карпатського Єврорегіону як важливої складової реалізації Дунайської стратегії ЄС з врахуванням стратегічних інтересів України в рамках Угоди про асоціацію з ЄС;

–   відновлення транспортної інфраструктури нашої держави та її інтеграцію у  загальноєвропейську транспортну мережу.

 

Для забезпечення добробуту держави буду лобіювати потужний розвиток економічного сектору, для чого забезпечу:

– законодавчу підтримку ініціатив промисловців і підприємців із започаткування і розширення бізнесу;

– розроблення законів для відродження сільського господарства передгірських та гірських територій українських Карпат. Агропромислове виробництво надасть робочі місця, наповнить споживчий ринок України високоякісними товарами, буде успішно конкурувати на зовнішніх ринках.

– запровадження системи пільгового оподаткування підприємців, які працюють в аграрному секторі гірських районів Карпатського регіону;

– розвиток лісового кластеру – забезпечення у повному обсязі сировиною деревопереробні підприємства, особливо ті, які працюють на поглиблену переробку деревини.

 

Побудову повноцінного самодостатнього суспільства вбачаю у належній шані і повазі до старшого покоління.

На багатій і благодатній землі України ми повинні назавжди забути про бідність, забезпечити достойне життя людям похилого віку, надати необхідну соціальну допомогу усім, хто її потребує, – від малої дитини до кожного пенсіонера.

 

Дорогі буковинці!

У своїй славній історії, все своє життя ми покладаємося на працю і на свій розум.

Мудрі, справедливі закони повинні сприяти розквіту держави, добробуту кожної родини.

Зичу миру і щастя нашій землі, усім українцям!

 

Слава Україні!

peredplata