Розбійники у Форосній. «Сказали, що вони тут королі»: на Буковині молодики зі зброєю напали на будинок, – очевидці

У Чернівецькій області група з понад десятка озброєних молодиків проникла на подвір’я житлового будинку в селі Форосна Новоселицького району, напавши на літню жінку.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила користувачка Руслана Вишневська, пише molbuk.ua

За її словами, інцидент стався у ніч на вівторок.

“Сьогодні вночі було здійснено збройний напад на будинок моїх родичів у Новоселицькому районі. Більше десятка молодиків зі зброєю та битами зламавши ворота проникли на подвір’я з криками, що вони тут королі і усі мають підчинятися іх вказівкам”, – повідомила вона.

“Викликаний наряд поліції, складений протокол, вважаю цей інцидент віддзеркаленням сучасного стану речей у суспільстві, коли кожне мурло вважає за можливе взяти в руки рушницю і заради задоволення своїх нездорових амбіцій наставляти її на літню жінку, власницю маєтку, без будь яких докорів сумління, корона фраза гопників “мені пофіг я все порішаю” теж була озвучена”, – додала Руслана Вишневська.

У поліції повідомили попередні деталі інциденту в селі ФороснаЧернівецької області, який стався у ніч на 20 серпня.

Як повідомили у прес-службі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області, у сина власниці господарства був давній конфлікт з односельчанином. 

“Учора пізно ввечері той односелець прийшов з друзями з’ясовувати стосунки. Наскільки відомо, ніхто не постраждав і майно неушкоджене”, – повідомили у прес-службі.

Водночас у відомстві додали, що у власниці господарства поліція відібрала заяву та пояснення.

Окрім того, у поліції не підтвердили інформацію про те, що група молодиків, яка увірвалась на територію господарства, була озброєною.

“Щодо зброї, то це заявниця повідомила, що нібито чула постріли. Підтвердження цієї інформації немає”, – додали у прес-службі, зауваживши, що наразі співробітники Новоселицького відділення поліції з’ясовують усі обставини інциденту.

Раніше користувачка Facebook Руслана Вишневська повідомила, що в селі Форосна група з понад десятка озброєних молодиків проникла на подвір’я житлового будинку її родичів, напавши на літню жінку.

peredplata