.«Там ще Азіров десь завалявся»: Геращенко розкритикувала Разумкова через запрошення ексспікера

На урочисте засідання ВРУ запросять всіх ексспікерів українського парламенту, які проживають на території держави.

Про це під час чергового засідання Підготовчої депутатської групи з числа новообраних народних депутатів України, яке транслює телеканал ZIK, заявив головуючий, голова партії «Слуга народу» Дмитро Разумков.

Під час засідання групи нардеп від «Опозиційної платформи – За життя» Нестор Шуфрич звернув увагу головуючого на те, що у списку запрошених гостей відсутнє прізвище ексспікера ВРУ VII скликання Володимира Рибака.

«Колеги, ми запрошуємо всіх голів ВРУ, які проживають на території держави. Правильно розумію? Я думаю, що всі голови ВРУ повинні мати повагу від майбутніх народних депутатів. Це моя особиста позиція. Прошу визначатись та голосувати», – звернувся Дмитро Разумков до присутніх на засіданні.

Під час голосування присутні підтримали таку позицію.

«Треба доручити запросити Рибака Володимира Васильовича», – сказав головуючий.

Проте із Дмитром Разумковим не погодилась представниця «Європейської Солідарності» Ірина Геращенко. Вона заявила, що представники політсили голосуватимуть проти.

«Ви не соромтеся, запросіть ще всіх прем’єр-міністрів, там ще Азіров десь завалявся, Янукович», – сказала Ірина Геращенко.

У відповідь Дмитро Разумков нагадав, що зробив ремарку про «проживають на території України».

Нагадаємо, урочисте засідання ВРУ з нагоди складення присяги новообраними народними депутатами України розпочнеться 29 серпня о 10.00 у залі засідань Верховної Ради України, а відкриття першої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання – о 13.00.

Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2019/08/27/tam_shche_azirov_des_zavalyavsya_razumkova_rozkrytykuvaly_cherez_zaproshennya_1635155

peredplata