Роман Безсмертний: Який дурень порадив президенту їхати на передову? Навіщо скандалити з ветеранами?.

 

Президент України має дбати про формування системи безпеки і оборони держави, суспільства. Його функція: сформувати завдання і контролювати його виконання.

Навіщо скандалити з ветеранами? Їх знання і досвід треба використати для організації територіальної оборони, котра б забезпечила безпеку на територіях, які залишають регулярні війська.

За зйомки фільму – ролика Президента можна заплатити життями людей. А це вже не просто пропаганда в стилі Кремля…

Щодо розведення сил… По-перше, Президенту Зеленському потрібно дати відповідь на питання, чи можливо це зробити в принципі в умовах російсько-української війни. В історії військових конфліктів у світі вдалими були лише декілька випадків розведення сил, які відбувалися за регламентом і під контролем ООН. Не ОБСЄ, а ООН!

По-друге, населені пункти Станиця Луганська, Золоте і Петрівське обиралися для відпрацювання механізму розведення сил. Це могло стати основою для подальших дій тільки у разі розведення за принципом дзеркальності. Що ми бачимо? В Станиці Луганській і Золотому, які знаходяться під контролем українських військ, розведення відбувається. А от у Петрівському, яке контролюють російські війська, розведення не відбувається. Нагадаю, що спроби розведення сил були у 2015-2016 роках і закінчилися невдало саме з вини РФ, яка не виконала досягнуті домовленості. По суті, розведення сил відбувається в односторонньому порядку українською стороною. Що це означає? Просунення ФРОНТУ вглиб України…

Рух Опору Капітуляції

peredplata