Головний прокурор Буковини Олег Соболь звільнився з посади

Його обов’язки виконує перший заступник Ігор Мустеца.

Головний прокурор Чернівецької області Олег Соболь написав заяву на звільнення з посади та з органів прокуратури. Його обов’язки виконує перший заступник. Про це ІА АСС повідомили у пресслужбі прокуратури Чернівецької області. “Олег Соболь написав заяву за власним бажанням щодо його звільнення з посади прокурора Чернівецької області та органів прокуратури України. У п’ятницю, 01.11.2019, був його останній робочий день.

Наразі відповідно до ст.11 ЗУ «Про прокуратуру» обов’язки прокурора області виконує перший заступник прокурора Чернівецької області Ігор Мустеца”, – повідомили у пресслужбі прокуратури. Нагадаємо, призначили Олега Соболя на посаду головного прокурора Чернівецької області у квітні 2017 року. До того часу він був прокурором Рівненської області.

Як повідомлялося раніше, під час візиту Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука до Чернівців 24 жовтня, глава уряду повідомив, що рекомендуватиме Генпрокурору України Руслану Рябошапці звільнити головного прокурора Буковини через низьку ефективність боротьби з контрабандою.

Джерело: https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/golovniy-prokuror-bukovini-oleg-sobol-zvilnivsya-z-posadi-51283. Сайт http://acc.cv.ua/

peredplata