“ЗЕЛЕНСЬКИЙ – ВСЕ”: ШОКУЮЧЕ ІНТЕРВ’Ю ЕКСРАДНИКА ПУТІНА, ЯКЕ МАСОВО ВИДАЛЯЮТЬ ІЗ МЕРЕЖІ

На думку Ілларіонова, на Нормандській зустрічі Зеленський програв Путіну “з рахунком 0:26”

Колишній радник Путіна, відомий російський політик і економіст Андрій Ілларіонов заявив, що Володимир Зеленський як президент, хоч і несвідомо, працює проти України і чим далі – тим більше завдає країні шкоди. Свої міркування він виклав в інтерв’ю українському журналісту Дмитру Гордону.

“Він (Зеленський) випадково потрапив на цю посаду… Я думаю, що він з благородних мотивів, але як говорить прислів’я – благими намірами дорога в пекло вимощена. Просто не розуміючи наслідки своїх дій, він увів в оману українське суспільство. Він пообіцяв українському суспільству те, чого не зможе йому дати. Більш того, він своїми діями і бездіяльністю завдає дуже великої шкоди Україні, не розуміючи цього”, – зазначив Ілларіонов.

На його думку, шостий президент України мав достатньо часу, щоб навчитися керувати країною – проте цього так і не відбулося.

Дивіться також: “Усі ті страждання будуть марні”: патріоти Донбасу адресували відеозвернення Зеленському

“10 місяців при владі… Я ще в червні минулого року писав, що у Зеленського 6-7 місяців на оволодіння мистецтвом державного управління і розуміння того, що потрібно робити. Що перші пів року він буде робити помилки – це гарантовано, іншого варіанту там не було… Але був шанс, що він навчиться і буде їх виправляти. Жодних ознак, що він опанував елементарні ази держуправління – немає. Це означає, що він не в змозі навчитися. Чим більше він буде знаходитися на цій посаді, тим більше шкоди завдаватиме Україні. Не бажаючи цього”, – зауважив політик.

Також, на думку Ілларіонова, під час Нормандської зустрічі в Парижі, яка відбулася у грудні 2019 року, Зеленський програв Путіну “з рахунком 0:26”.

“Він повністю її програв. Я аналізував документи, ухвалені на Нормандській зустрічі, офіційні заяви, відповіді на запитання журналістів – Зеленський програв за усіма пунктами… Він виявився слабшим, ніж Путін думав”, – вважає ексрадник російського президента.

Єдина порада, яку б Ілларіонов дав чинному хазяїну Банкової – більше ніколи не повертатися за стіл перемовин із Путіним: “Ніколи, ні за яких обставин. Ані в Нормандському форматі, ані в Мінському, ані в Будапештському. Закрити цю тему, забути про перемовини з Путіним”.

На питання Гордона “Зеленський – все?”, російський політик і економіст відповів: “З моєї точки зору – так”.

Також варто зауважити, що за словами журналіста – це інтерв’ю з Андрієм Ілларіоновим зникло з трендів, з пошукових результатів, а посилання на нього видаляють з мережі.

Читайте

peredplata