.Мер Каспрук просить приїжджих за кордону йти на карантин

Шановні чернівчани!

З 23 березня Муніципальний контакт  центр розпочинає збір інформації для формування банку даних про громадян, які  повернулися із-за кордону

Закликаю громадян, які після 1 березня повернулися в місто Чернівці з країн, де зафіксовано випадки коронавірусної хвороби COVID-19, НЕВІДКЛАДНО зателефонувати у Муніципальний контакт-центр за номером:

15-80  або  050 222 15 80

та повідомити:

  • прізвище, ім’я по батькові
  • дату повернення, країну, з якої повернулися
  • місце реєстрації та фактичне місце проживання, контактні телефони
  • інформацію про стан здоров’я ( були чи є симптоми ГРВІ)
  • наявність чи відсутність декларації з лікарем, прізвище сімейного лікаря.

 Громадян, які повернулися у місто з країн, де зафіксовано коронавірус, прошу  добровільно  впродовж двох тижнів обмежити контактне спілкування з іншими особами та дотримуватись правил самоізоляції.

Банк даних формується для проведення тестування, забезпечення цим мешканцям постійного медичного супроводу, у разі потреби надання необхідної медичної допомоги, своєчасного  виявлення та упередження поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

Гарантую, що обробка та захист отриманих у такий спосіб  персональних даних громадян буде здійснюватися  відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».

Прошу  пам’ятати, що зареєструвавшись, Ви  подбаєте не лише про своє здоров’я, а й про безпеку своїх близьких, безпеку міста . 

Будьте  свідомими, дбайливими, відповідальними! 

Прохання передати  цю інформацію своїм знайомим, друзям, усім, кому вона буде корисною. 

                                                              Міський  голова  Олексій Каспрук

peredplata